Ügyvédi irodánk, ügyvédeink

Generációkon átívelő, családi ügyvédi iroda

Hisszük, hogy az elmúlt több, mint 35 év tapasztalata és az a sok ezer óra, amit a bíróságon töltöttünk elengedhetetlen volt ahhoz, hogy ma sokszínű ügyvédi irodaként,

a jog több területén is magabiztosan állhassunk Ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó akár polgári peres, peren kívüli, de akár büntetőperes eljárásról.

1

Professzionalizmus

Megtiszteltetés, hogy ügyvédeink több előadáson, televízió és rádióműsorban is szakértőként szólalhattak meg, devizahitelekkel kapcsolatosan pedig az ÜgyvédSikerek – HitelSikerek weboldalaon is rendszeresen írnak.

2

Figyelmesség

A szakértelem mellett kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy céljainkat határozott, de emberi módon érjük el.

3

Gyorsaság

Sürgős esetekben soron kívüli, gyors időpontot tudunk biztosítani a szakterületben leginkább jártas ügyvédeinkhez.

Ügyvédeink

dr. Dantesz Péter Antal

Irodánk alapítója és irodavezető ügyvédünk, az állam-és jogtudományok kandidátusa, egyetemi tanár. Jogi tanulmányait Szegeden végezte, szerteágazó tapasztalatával jelenleg irodánk munkáját segíti a jog szinte minden területén.

ifj. dr. Dantesz Péter

Főbb területei a fogyasztóvédelem, büntetőjog, ingatlan ügyek és cégügyek. Nyelvismeret: magyar, angol, német.

dr. Dantesz Gábor

Irodánk legifjabb tagja, főbb területei a fogyasztóvédelem és a családjog. A magyar mellett angolul és németül is beszél.

Történetünk

1992-ben alakult irodánk, alapításunk óta nyújt odaadó és minőségi szolgáltatást akár nagyvállalati partnerei, akár magánszemélyek számára, legyen szó cégalapításról, ingatlan adás-vételi ügyek teljes körű lebonyolításáról, szerződések elkészítéséről, devizahiteles perekről, vagy akár családjogi perekről.

Hisszük, hogy a jogi kérdések összetett világában csak kellő figyelmesség mellett lehet eligazodni, ezért szakértő ügyvédeink mindent megtesznek annak érdekében, hogy Ügyfeleink részletes tájékoztatást kapjanak a lehetőségeikről még egy esetleges jogi eljárás megindulását megelőzően, ezzel csökkentvén az rájuk nehezedő terheket.

Külön sikerként könyveljük el, hogy nem csupán a hazai bíróságok, vagy éppen az Európai Unió Bírósága előtti peres eljárásokban láthatjuk el sikerrel Megbízóink jogi képviseletét, hanem számtalan alkalommal tudtuk már peres, vagy peren kívüli egyezség megkötését is elősegíteni a felek kölcsönös elégedettsége mellett.

Büszkeséggel tölt el minket továbbá, hogy egészen a kezdetektől állunk Ügyfeleink rendelkezésére a devizahiteles perekben, legyen szó akár alperesi, akár felperesi jogi képviselet ellátásáról.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy segíthessünk!

Hatékony megoldások 35 év tapasztalatával!​

Scroll to Top