Kapcsolat

Szolgáltatásaink menetéről

A megkeresés jellegétől függően, sürgős esetekben soron kívüli, gyors időpontot tudunk biztosítani a szakterületben leginkább jártas ügyvédeinkhez, hogy Kedves Ügyfeleink mihamarabb választ kaphassanak kérdéseikre.

A konzultáció során kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy Kedves Ügyfeleink részletesen elmondhassák, bemutathassák a körülményeket, hiszen a teljes körű tanácsadáshoz elengedhetetlen az előzmények ismerete. Ezzel párhuzamosan megkezdjük az iratanyag vizsgálatát. Amennyiben sikerült minden lényeges körülményt feltárnunk, ügyvédeink felvázolják, hogy milyen lehetőségeik vannak, illetve tájékoztatják Tisztelt Ügyfeleinket az esetleges költségekről, a peres, vagy nem peres eljárások menetéről. Tapasztaltuk, hogy sok esetben a bizonytalanság nagyobb terhet jelent Ügyfeleink számára, mint azt az ügy indokolná, így nálunk minden konzultáció kellemes légkörben, párbeszédként zajlik és minden kérdésükre igyekszünk megnyugtató választ adni.

Amennyiben az ügy indokolja és megtisztelnek minket bizalmukkal, úgy a konzultáció végeztével kerülhet sor a megbízási szerződés és ügyvédi meghatalmazás aláírására, így a jövőben egy szakértő ügyvédi iroda állhat –immáron – Tisztelt Megbízóink mögött.

Scroll to Top