Devizahiteles perek

Devizahiteles perek

Forduljon irodánkhoz bizalommal, ha devizahiteles szerződés érvénytelensége, felmondás jogszerűtlensége, vagy végrehajtási jog elévülése iránti perről érdeklődne, vagy ha fizetési meghagyás (FMH) került kiállításra, esetlegesen végrehajtási eljárás van folyamatban. Állunk Tisztelt Ügyfeleink rendelkezésére abban az esetben is, ha devizahitellel kapcsolatos egyezséget kívánnak kötni a pénzintézettel.

Irodánk több, mint 30 éves fennállásának egyik fontos mérföldköve volt, mikor elsők között láttuk el devizahitel károsultak képviseletét. Újabb fontos mérföldkő volt, mikor irodánk képviselhette az adósokat Luxemburgban az Európai Unió Bírósága (EUB) előtt a C-51/17. számú előzetes döntéshozatali eljárásban.

A devizahiteles perekkel összefüggésben ki kell emelni, hogy az ítélkezési gyakorlat nem egységes, az elmúlt hosszú évek során többször is változott, ezért elengedhetetlen, hogy naprakészen kövessük az ügyekkel kapcsolatos hazai és EUB döntéseket.

Több devizahiteles ügyekkel foglalkozó csoportnak vagyunk alapító tagjai, ügyvédeink rendszeresen publikálunk devizahiteles ügyekben, illetve tájékoztatjuk a nyilvánosságot televíziós, rádiós és podcast műsorokban is.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy számos ügyben sikerült segítséget nyújtanunk a devizahitel csapdába esett Ügyfeleinknek.

Főbb ügyek

Az adott ügytípusra kattintva tájékozódhat a részletekről!

No data was found

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy segíthessünk!

Hatékony megoldások 35 év tapasztalatával!​

Scroll to Top